Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cases fra iPhone 6 og 6s passer ikke i den næste iPhone

Cases fra iPhone 6 og 6s passer ikke i den næste iPhone

Trods et næsten identisk design i den kommende iPhone forhindrer Apple genbrug af cases og skærmbeskyttere på grund af enkelte designændringer.

Alt peger på, at den næste iPhone - som ikke kommer til at hedde iPhone 7 - får et næsten uændret design i forhold til iPhone 6 og 6s.

Også selv om den kommende iPhone får så godt som identiske dimensioner, kommer du ikke til at kunne genbruge dine eksisterende cases og skærmbeskyttere fra iPhone 6 eller 6s i den næste iPhone.

Ifølge den japanske side Macotakara rykker Apple nemlig rundt på flere af frontens sensorer, så hullerne i de cases, der dækker fronten, ikke længere passer. Denne ændring vil dog mest af alt betyde, at hullerne i de nuværende skærmbeskyttere fra iPhone 6 og 6s ikke vil passe i den næste iPhone.

Læs også: iPhone 7 får farven deep blue i stedet for space grey

Det er det ændrede kameramodul i den almindelige iPhone og dual-kameraet i Plus-modellen, der gør det umuligt at bruge de mere udbredte cases, som kun beskytter bagsiden og rammen. Hullet til kameraet og LED-blitzen bagpå kommer nemlig heller ikke her til at passe, hvis det står til mediet.

Helt konkret vil Apple angiveligt splitte nærhedssensoren på fronten op i to separate sensorer, mens lyssensoren menes at blive flyttet fra frontens venstre side til højre og blive en tand længere. Hvad angår kameraet, er der lækket modstridende oplysninger.

Nogle billeder og tegninger viser et kamera, der er helt plant med resten af bagsiden, mens andre viser et kamera, der stikker markant ud med en afskrået kant hele vejen rundt om.

Hvis kameraet bliver af sidstnævnte karakter, er det meget sandsynligt, at mange af de nuværende cases ikke kan sidde ordentligt på bagsiden, da hullerne i disse er skåret meget præcis til det nuværende kameradesign.

Læs også: Sådan kan iPhone 7 og iPhone 7 Pro komme til at se ud

Èn ting kan i hvert fald siges med sikkerhed: Cases fra iPhone 6 Plus og 6s Plus kommer ikke til at passe med dual-kameraet i den kommende Plus-model, da dual-kameraet af gode grunde bliver noget større.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies