CBB ændrer ‘for altid’-abonnementer – og kunderne raser

CBB Mobil er kommet i modvind i disse dage, efter teleselskabet har ophævet tidligere Bibob-kunders abonnementer, der gjaldt for altid.

CBB ændrer ‘for altid’-abonnementer – og kunderne raser

I disse dage offentliggør de fleste teleselskaber deres nye portefølje af abonnementer forud for afskaffelsen af roamingafgifterne i EU, som træder i kraft den 15. juni.

I den forbindelse har CBB Mobil i mandags udsendt en e-mail til kunder, som blev flyttet fra det tidligere Bibob. Under flytningen fik kunderne lovning på, at intet ville ændre sig, at de ville beholde de samme abonnementer med samme mængde data og tale – til samme pris. Bibob kørte nemlig i lang tid en kampagne, hvor teleselskabet lovede, at abonnementerne gjaldt for altid.

Læs også: TELMORE og CBB klar med abonnementer med EU-roaming

Det skulle dog vise sig ikke at være tilfældet. Til en CBB-kunde

At dømme ud fra de mange utilfredse kunders beskeder på CBB Mobils Facebook-side ser en række af ændringerne ud som følger:

oprindelige abonnementer nye EU-abonnementer
2 timers tale/2 GB data
69,-
10 timers tale/5 GB data
89,-
12 timer tale/12 GB data
89,-
15 timer tale/15 GB data
109,-
10 timer tale/20 GB data
99,-
20 timer tale/20 GB data
119,-

Seneste tilføjelse i sagen

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden fulgte op på historien. d. 20/4/2017 fulgte vi artiklen op med fortællingen TELMORE og CBB klar med abonnementer med EU-roaming – Artiklen kan du læse her her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..