Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CBB-direktør stopper

CBB-direktør stopper

Teddy Søgaard Pedersen slutter med øjeblikkelig virkning som direktør for CBB. Han afløses af markedschef i søsterselskabet Sonofon, Lars Asger Petersen.

I fredags blev 2006-regsnskabet for CBB Mobil offentliggjort, og i dag meddeler selskabet, at det skifter direktør. Ifølge en pressemeddelelse er der dog ikke direkte sammenhæng mellem de to forhold.

Økonomien er i dag blevet ganske god efter, at CBB tidligere har måttet slås med store underskud. I 2006 blev overskuddet på 19,2 millioner kroner mod et minus på 4,1 millioner kroner året før.

»Kundetallet er vokset med over 60.000 på bare to år, og med den stabile og positive kundeudvikling er der naturligt kommet mere fokus på CBBs placering i markedet. Den nye ledelse skal sikre fortsat udvikling og vækst i CBB,« siger Allan Koch, bestyrelsesformand i CBB Mobil og direktør for Sonofons grossistforretning.

Selskaberne understreger, at de har været tilfredse med Teddy Søgaard Pedersen, der har stået i spidsen for CBB, siden Sonofon kom til i 2002.

CBB’s nye administrerende direktør Lars Asger Petersen, er 35 år og kommer fra en stilling som markedschef for Erhverv og leder af Eksterne Salgskanaler & Distribution i Sonofon, hvor han har været ansat i knap ni år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies