CBB mobil indfører speeddrop

Nu skal det være slut med grimme overraskelser, hvis man bruger meget data.

CBB mobil indfører speeddrop

Mobilsiden.dk har tidligere fortalt, at man med et alt-i-en abonnement til smartphonen risikerer ekstraregning for dataforbruget – den såkaldte “datafælde” – hvis man ikke er forsigtig. Nogle teleselskaber opkræver nemlig en høj pris ved forbrug udover den inkludere mængde data.

Indtil videre har CBB Mobil været et af de selskaber, hvor man risikerer at få en ekstraregning, hvis man bruger Facebook lidt for meget, eller hvis man streamer video fra DR.dk.

CBB mobil opkræver en takst på 35 øre for dataforbrug udover den inkludere mængde i abonnementerne, hvilket svarer til 350 kroner pr. GB. Sammenlignet med priserne på CBBs alt-i-en abonnementer, der ofte indeholder flere GB data, så er det en ganske betydelig merpris.

CBB mobil tænker på deres kunder

I sidste måned kunne CBB Mobils direktør Mikkel Noesgaard dog fortælle, at CBB Mobil overvejede at indføre speeddrop, så selskabets kunder ikke bliver opkrævet ekstra, hvis de overskrider deres inkluderede datapakke. Det ser nu ud til, at CBB Mobil har besluttet at indføre speeddrop.

Ifølge et nyhedsbrev fra CBB Mobil, så har teleselskabet valgt at indføre speeddrop i selskabets abonnementer per 1. oktober 2012.

Derved slipper CBB Mobils kunder for uventede ekstraregninger, men samtidig må kunderne acceptere at hastigheden på deres internetforbindelse bliver neddroslet, når den månedlige inkluderede mængde data er opbrugt.

Ændringen fremgår dog ikke endnu på CBB Mobils hjemmeside, men ændringen er dog bekræftet af CBB Mobils kundeservice på Facebook.

Se hvilke teleselskaber der tilbyder speeddrop, og hvilke der opkræver ekstra for data i vores opdaterede oversigt.

Læs også:
– “Bonderøven” kan få mobilregningen til at eksplodere
Seneste tilføjelse i sagen

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 22/8/2012 bragte vi nyt i sagen med en ny vinkel på CBB: Vi overvejer at indføre speeddrop – Du finder den her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..