Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CBB Mobil sætter priserne ned

CBB Mobil sætter priserne ned

CBB sænker nu minutpriserne på mobiltelefoni til både privat- og erhvervskunder. Privatkunder kan nu ringe for 39 øre i minuttet, mens erhvervskunder slipper med 31 øre eksklusiv moms.

Fra i dag sænker CBB minutprisen på mobiltelefoni. De nuværende 44 øre sættes ned til 39 øre for privatkunder, som er tilmeldt CBB Minut.

CBB Minut er mest velegnet til de mennesker, der foretager få men lange opkald, eftersom opkaldsafgiften er på 50 øre og takseringen foregår per påbegyndt minut.

Med prisnedsættelsen arbejder CBB aktivt for at være et af de prismæssigt mest attraktive mobilselskaber i Danmark.

Og det er ikke kun privatkunderne med CBB Minut, der kan mærke nedslag i minuttaksterne. Også erhvervskundernes minutpriser falder til omkring 31 øre eksklusiv moms. Dette er et aktivt tiltag i selskabets mål om at erhverve flere erhvervskunder:

”Det er klart, at vi med vores nye tiltag også går efter at en øget andel af erhvervskunderne i Danmark, men alle er velkomne til at benytte sig af tilbuddet om at kunne ringe i mobiltelefon til de lave priser,” siger Teddy Søgaard Pedersen, som er administrerende direktør hos CBB Mobil.

Hvis man er minimum to personer, kan man også oprette en forening på CBB Mobil. I så fald vil 6 procent af medlemmernes samlede opkaldsforbrug gå direkte til foreningens arbejde. Pengene udbetales kontakt til foreningen en gang i kvartalet.

Vil man hellere glæde mennesker i nød, kan man også vælge at donere de seks procent til en velgørenhedsorganisation.

Man kan læse meget mere om de forskellige takseringsmuligheder samt CBB Forening og muligheden for donation på CBBs hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies