CBB og Bibob: Vi snupper Onfones kunder

Flytningen af Onfone-kunder fra Telenor til TDCs platform sender kunder afsted til konkurrenten CBB.

CBB og Bibob: Vi snupper Onfones kunder

TDC overtog tidligere på året Onfone og nu er selskabet i gang med at flytte kunderne fra Telenors-mobilnet, som man hidtil har brugt, til TDCs net.

Men der er et problem. Flytningen giver nogle kunder problemer, og det betyder, at nogle vælger at skifte teleselskab. Det skriver Computerworld.dk.

Konkurrenterne Bibob, CBB og Oister kører i øjeblikket kampagner med nedsatte priser, men det bemærker Onfone ikke. Onfones-direktør Morten Strunge har tidligere fortalt til Computerworld, at man “ikke har mærket noget til det.”

Men hos CBB er dette ikke et billede som man kan genkende.

– “Vi tager flere kunder fra Onfone, end Onfone tager fra os. Vi hører fra kunder der skifter, at migreringen mildest talt er gået dårligt ,” siger Mikkel Noesgaard der har ansvaret for både CBB og Bibob.

Temaets videre forløb

Emnet er stadig relevant. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 17/12/2009 blev fortællingen ført videre med en artikel med temaet iPhones fra CBB er alligevel lidt låst – Tjek artiklen her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om cbb finder du her. .