Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CeBIT 06: BenQ kommer med tre nye

CeBIT 06: BenQ kommer med tre nye

Billeder af tre nye telefoner fra BenQ kan nu ses rundt på nettet - også her på Mobilsiden.dk

Billeder af tre nye telefoner fra BenQ kan nu ses rundt på nettet.

Angiveligt skulle der være tale om produkter der tidligere har været kendt under kodenavnene ”Cupid”, ”Venus” og ”Hermes”.

Det er der forventeligt at det officielle afsløring vil finde sted i forbindelse med CeBIT messen der åbner torsdag i denne uge.

Således har BenQ indkaldt til pressemøde onsdag. Men allerede nu bringer vi et kort oprids af rygterne på nettet:

Hermes / BenQ E61

Rygterne nævner denne telefon som et tilbud for unge med fokus på god lyd. E61 har også genvejsknapper til musikafspilleren. Ellers byder den på et VGA-kamera, Bluetooth, og en skærm på 1,8” i opløsnigen 128 x 160 pixels.

Venus / BenQ CF81

Sandsynligvis en mp3-telefon med FM-radio. Der er også meldinger om en indbygget telefonsvarer. Det betyder, at man ikke vil være afhængig af telefonsvarer i forbindelse med sit telefon abonnement.

Cupid / BenQ CL71

Den første telefon fra BenQ med ”slider tastatur” – altså tastatur der skubbes ud under skærmen. Kameraet vil være på 1,3 megapixel og den 2 tommers skærm vil have opløsning på 176 x 220 pixels. Den interne hukommelse forventes ar være på 24 MB og pladsen vil kunne udvides yderligere via microSD. CL71 forventes også at have FM-radio

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies