CES: Motorola er ikke helt færdige – tre nye mobiler

Til trods for en nærmest kaotisk økonomisk situation, har Motorola præsenteret tre spændende mobiler til CES-messen.

CES: Motorola er ikke helt færdige – tre nye mobiler

CES-messen i Las Vegas er i fuld gang, og med Motorola på hjemmebane, har den amerikanske producent præsenteret tre spændende nye mobiltelefoner.

Først er Motorola gået i det “grønne” hjørne med Renew W233, en simpel candybar-telefon, som blandt andet er fremstillet af genbrugte plasticflasker. Renew er specielt designet til T-Mobile.

Tundra VA76r er en holdbar 3G-klaptelefon til AT&T-kunder, som kan klare lidt mere end det sædvanlige.

Overskriften er dog SURF A3100, som vi tidligere hørte rygter om – under navnet A3000 eller Atila. Nu er den blevet officiel, og den har blandt andet 2,8″ touchscreen, Turbo 3G, tre-megapixels kamera med autofokus, A-GPS og plads til microSD-kort på op til 32 GB.

Ligesom de to andre, kommer A3100 nok ikke til Danmark, da den er beregnet til Asien og USA. Produkterne viser til gengæld at Motorola ikke har givet helt op.

Seneste tilføjelse til historien

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden gik et skridt videre. 5/12/2008 fulgte vi op med nyheden Ugens rygter: Nokia, Sony Ericsson, Motorola og Mio – Du finder den her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..