Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CES-overblik: Se hvornår producenterne holder events

CES-overblik: Se hvornår producenterne holder events

I eftermiddag skydes den store CES-messe for forbrugerelektronik i gang. Se her hvornår alle producenterne livestreamer alle nyhederne.

CES-logoet har i år fået nye, kulørte farver.
CES-logoet har i år fået nye, kulørte farver.
Foto: cesweb.org

Starten på det nye år er altid lig med CES-messen i Las Vegas, hvor forbrugerelektronik i alle afskygninger lanceres og vises frem for pressen og folk i faget.

De fleste store producenter af smartphones er selvfølgelig også med, men hvornår er det lige, at Samsung eller LGs event går løs? Det kan du danne dig et overblik over nedenfor.

Sony: I dag klokken 14:30
Sony var hurtigt ude med en invitation til CES-messen og er også en af de første til at vise nyhederne frem. Klokken 14:30 begynder Sonys event, hvor du formentlig kan forvente en Sony Xperia Z5 Ultra. Den menes at få en 6,44” stor skærm med samme høje 4K-opløsning som Xperia Z5 Premium.

Du kan følge Sonys event på en livestream her.

LG: I dag klokken 17:00
På CES-hjemmesiden står der, at LG i eftermiddag vil give et smugkig på, hvad der er i vente resten af året, men hvad det dækker over, er ikke til at sige. På trods af rygter om, at en 3. generation af LG G Flex ikke kommer til årets CES-messe, kan man stadig håbe på det.

LGs hjemmeside vil der komme en livesteam, så du kan følge med helt tæt på hjemmefra. Du kan tilmed oplyse din e-mail-adresse og få besked så snart eventen begynder.

Huawei: I dag klokken 19:00
I aften kan du finde ud af, hvad kinesiske Huawei har af nyheder. Huawei Mate 8, som for nyligt blev lanceret, finder formentligt vej til eventen, og så er der også forlydender om en P9-model med intet mindre end 6 GB RAM. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og om det også er det, bliver vi forhåbentligt klogere på.

Samsung: I dag klokken 23:00
Hvis du skal følge med i, hvad Samsung har af nyheder, skal du holde dig vågen til klokken 23:00 i aften grundet tidsforskellen mellem Danmark og USA.

Der har kortvarigt verseret rygter om, at Galaxy S7 og de øvrige varianter allerede ville blive klar til en lancering i CES-messen, men det er nu meget usandsynligt. Mere sandsynligt er derimod en international lancering af Galaxy A9, og så går der også rygter om nogle mere alternative produkter.

Et smart bælte med navnet WELT (som i wearable belt) som en form for fitnesstracker bliver også lanceret sammen med en virtual reality-controller og en gadget med navnet TipTalk, der kan lytte til lyde, der udsendes af andre elektroniske dimser.

SamsungTomorrows YouTube-kanal kan du livestreame eventen.

Lenovo: Torsdag eftermiddag eller aften
På et endnu ukendt tidspunkt i løbet af torsdag eftermiddag eller aften dansk tid går Lenovo på scenen, og på trods af allerede at have løftet sløret for flere produkter forud for CES, venter der stadig endnu en nyhed.

Lenovo har nemlig teaset for et samarbejde med Googles Project Tango, som er et projekt, hvor Google og forskellige producenter går sammen om at skabe f.eks. tablets med helt specielle sensorer og kameraer for at føje helt nye dimensioner til brugen af elektronik.

Det kan være bevægelsesregistrering, dybdeopfattelse og arealgenkendelse. Målet er altså at øge mulighederne for, hvad der kan lade sig gøre med teknologi, og det vil udmønte sig i et nyt produkt med Lenovo.

De øvrige
Tilbage er producenter som HTC, ASUS og Microsoft, men der er ingen indikationer på, at de vil være at finde med nogle med noget nyt i år. Og så er der Apple, som traditionen tro aldrig deltager i sådanne messer som CES eller Mobile World Congress.

Det er ikke alle events, der bliver livestreamet. I stedet kommer der pressemeddelelser med det samme, som Mobilsiden selvfølgelig også følger op på.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies