Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CES: Windows Phone med fleksibelt display

CES: Windows Phone med fleksibelt display

Samsung har på CES fremvist en prototype af en Windows Phone med fleksibelt display.

Samsung viste onsdag en ny protoype på en smartphone med fleksibelt display kaldet Youm.

Det fleksible display kan bøjes, foldes og rulles sammen til en lille cylinder. Det giver potentielt mulighed for, at fremtidens smartphones kan udvides til pludselig også at være en tablet.

Prototypen der kører Windows Phone, blev vist frem på CES af Microsofts tekniske strategi chef, Eric Rudder, skriver WMPowerusers.

Eric Rudder skulle ifølge CNET have udtalt: ”Some companies talk about a reality distortion field. We actually built one”.

På prototype blev blandt andet vist en video med sloganet: ”A phone. And tablet. Thats flexibility”.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 10-01-2013 23:25:38

Så længe hele telefonen ikke kan være fleksibel og der skal være den der underlige kasse hvor al hardwaren sidder, så synes jeg de virker rigtig utjekkede. Der går nok et par generationer før sådan noget er på plads.

0 0
Kim 11-01-2013 07:28:38

Robert, jeg ved godt at overdrivelse fremmer forståelsen, men der er en tendens til at du overdriver overdrivelsen.
Jeg tænker på sammenlægningen af telenetværkene til gigant netværk ("Sker ikke i vores levetid") og så denne ("mangler lige 100 år").

Hvis vi bare for sjovt kigger en generation tilbage, udfra 30 års reglen, så var det i starten af 80'erne vi for alvor så de første PC'ere. Samtidigt var det i Commadore 64's storhedstid.
Samtidigt var det i '82 at man begyndte arbejdet med GSM, der senere i '87 blev standardiseret ved et møde mellem 13 lande, som blev afholdt i København.

Personligt vil jeg jo mene, at vi på den ene generation er nået ret langt. De netværk der snakkes om at sammenlægge er blevet opbygget i løbet af 20-25 år, og biltelefonen er blevet mobil, og senere smart.
Mit bud er at det ikke tager os 2-3 generationer at komme videre herfra... ;)

0 0

Om brug af cookies