Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ChargeSpot Pocket tilbyder trådløs opladning med flere teknologier

ChargeSpot Pocket tilbyder trådløs opladning med flere teknologier

En ny trådløs oplader understøtter to ud af de tre store alternativer til trådløs opladning på markedet i dag.

Hvis en trådløs oplader ikke virker med den enhed du har, så er det med stor sandsynlighed blot fordi den benytter en anden standard til opladningen. Der er nemlig mere end en standard derude, hvilket gør det svært for forretninger, kontorer, fabrikanter og så videre, at tage en beslutning og hoppe med på vognen for trådløs opladning.

Et produkt der potentielt kan hjælpe med denne problemstilling, er ChargeSpot Pocket som fungerer med både Qi Wireless standarden og Power Matter Alliance. Det er godt nok kun to ud af de tre større alternativer på markedet i dag (den tredje værende A4WP), men produktet tillader altså mere end kun en enkelt standard.

ChargeSpot Pocket er designet til at blive installeret under en overflade for at fungere som en skjult oplader, restauranter kan eksempelvis sætte den under bordet så spisende kunder blot kan lægge deres telefon på bordet og få smidt noget energi på telefonen imens de selv tanker op.

Restauranten kan desuden følge med i hvor meget energi der er opslugt af telefoner via det medfølgende web interface, der kan læses mere om produktet på produktets egen hjemmeside

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies