Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Chill-out på Stella Polaris med ny applikation

Chill-out på Stella Polaris med ny applikation

En ny applikation giver større overblik over årets ”chill-out event”, Stella Polaris” – download den nu.

Årets ”chill-out event” med fokus på elektronisk musik, Stella Polaris, er godt i gang og som noget nyt findes der i år en applikation, hvor man kan få overblik over hvornår de forskellige spiller, hvor den nærmeste bar er og meget mere.

Bag applikationen står tre unge musikelskende IT-studerende, samt bureauet Napp, der har doneret applikationen gratis, for at hjælpe de frivillige der står bag Stella Polaris.

Vi er selv glade for elektronisk musik her på kontoret, så vi blev hurtigt enige om, at det var oplagt at donere app’en i solidaritet med de frivillige, der arrangerer festivalen, og samtidig få mulighed for at præsentere vores Napp CMS for de mange brugere, som bliver tilsluttet samtidig,” fortæller Managing Partner Niklas Laugesen fra Napp.

Indholdet i applikationen er også tilgængeligt uden datadækning, hvilket er gjort for at imødekomme de problemer, som oftest opstår ved den type arrangementer og festivaler, hvor mobilnettet overbelastes af menneskemængden.

Applikationen er udviklet ud fra brugerundersøgelse fra tidligere festivalgæster.

De første tre byer er besøgt i sidste weekend, men den kommende weekend byder på Esbjerg den 10. august og Frederiksberg i København den 11. august.

Download Stella Polaris applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies