Christian Bale bliver den nye Steve Jobs

Sidste år kom en film om Steve Jobs med Ashton Kutcher i hovedrollen, og den næste til at spille ham bliver Bale

Christian Bale bliver den nye Steve Jobs

Der kommer en ny film om Steve Jobs, men denne gang bliver det ikke Ashton Kutcher, der skal spille det nu afdøde Apple-ikon. Christian Bale er blevet valgt til rollen som Jobs i filmen, der bliver instrueret af Danny Boyle – instruktøren af Slumdog Millionaire.

Filmen er baseret på Walter Isaacsons biografi af Steve Jobs, og valget af Christian Bale kommer på trods af, at Bale ikke behøvede en egentlig audition til rollen. Bale har været nævnt i forbindelse med rollen i mange måneder.

Læs også: Skal Batman spille Steve Jobs?

Aaron Sorkin mener, at Bale er den bedste skuespiller omkring hans alder, og at han vil være et godt valg. Bale kan dog se frem til en masse arbejde i rollen som Apple-stifteren. Sorkin siger, at der er ikke et eneste øjeblik, hvor Jobs ikke er med i billedet.

Filmen vil foregå som 3 scener af 30 minutter, som foregår bag scenen op til 3 store Apple produktpræsentationer. Så er det bare at spørge sig selv om, hvilke 3 der er tale om.

Historiens videre forløb

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik videre med sagen. 21/8/2014 havde redaktionen fokus på en vinkel omkring Steve Jobs laver den helstøbte smartphone [BAGGRUND] – Artiklen kan læses her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..