Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Chrome-browser til Android får nye features

Chrome-browser til Android får nye features

En ny version af Googles browser Chrome til Android-systemet, er netop blevet frigivet.

Googles Chrome-team arbejder fortsat på at forbedre Chrome-browseren, der via Google Play, kan hentes som et alternativ til Androids standardbrowser.

Det hidtil seneste version, der netop er frigivet, indeholder blandt andet muligheden for at bede om, at få en website indlæst i den fulde version, fremfor kun mobil-udgaven. Det skriver Google på deres blog.

Bruger du Chrome på computeren, er det også muligt, med få klik, at få overført samtlige åbne faner, til Chrome på mobilen.

Google Chrome virker til Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


Læs også:
 - Dolphin Browser HD bringer nyt design og nye features med sig

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Flemming 18-04-2012 13:27:17

Det bliver godt nok godt at få den feature hvor man kan undgå mobil-browsing. Jeg er træt af at se på mobilsider på min tablet :D

0 0
Lasse O 18-04-2012 09:40:44

Læste lige Chromes blog, hvor de skriver:

- You can now add bookmarks as shortcuts on your home screen, so you can get to your favorite sites faster.

- Choose your favorite apps to handle links opened in Chrome.

- Have a proxy setup for Wi-Fi access? You can now use Chrome with the system proxy configured in Android settings.

(Og der er tale om 31 nye sprog)

http://chrome.blogspot.com/2012/04/chrome-for-android-update.html

0 0
Lasse O 18-04-2012 09:32:39

Google Chrome til Android lagger heller ikke længere, når man skriver en URL-adresse forholdsvis hurtigt. Det gjorde den før - på grund af forslagene, der hele tiden ændrede sig, tror jeg. Desuden viser den - for mit vedkommende, også langt mere relevante søgeforslag nu.

Derudover er det også blevet dansk nu, hvor det kun var på engelsk før. Tror der er kommet en masse sprog. Chrome er også blevet opdateret fra version 16 til 18, og det har bl.a. resulteret for mit vedkommende, at en fejl med noget tekst på toppen af nogle bokse ikke opstår længere. Det samme skete, da Chrome på pc'en gik fra version 16.

Synes også den er blevet noget hurtigere generelt, men der er stadig en del problemer med, at den ikke scroller særlig godt - især på store hjemmesider som EB, BT og mange andre. Det hakker ekstremt med store, hvide områder, der ikke er blevet indlæst.

Lagde også mærke til, at den nye version scorer 369 point på html5test.com, hvor den gamle scorede 364. Tror vist det var det.

0 0

Om brug af cookies