Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Chrome tilføjelser kommer nu som apps til iOS og Android

Chrome tilføjelser kommer nu som apps til iOS og Android

Browseren Chrome har nogle små tilføjelser der letter hverdagen, nu kan de nemt laves til normale apps til smartphones

Chrome er en af de mest populære browsere både til pc og smartphones. Browserens små tilføjelser kan nu komme til Android og iOS
Chrome er en af de mest populære browsere både til pc og smartphones. Browserens små tilføjelser kan nu komme til Android og iOS

Chrome, Googles populære browser, har sin egen app markedsplads med forskellige små tilføjelser til browseren der gør hverdagen nemmere eller sjovere. Tilføjelserne kan være et lille spil, en genvej til PayPal eller en valutaomregner.

Google og Chrome kalder tilføjelserne for apps selvom det ikke har så meget at lighed med smartphone apps, men for at gøre forvirringen total kan Chromes apps nu også blive rigtige smartphone apps.

Chromes ”apps” kan ved hjælp af et værktøj blive til ”rigtige” smartphone apps og dermed hentes i Google Play til iOS App Store. Så har du nogle Chrome apps du savner på din smartphone, ja så er der måske håb forude.

Er du udvikler, så kan du få mere teknisk information her

Har du nogle Chrome apps du synes er rigtig gode, så del gerne din viden!

Undertegnede bruger flittigt ”Evernote Web”, ”Save to Pocket” og en vejrudsigt, samt selvfølgelig Gmail, Google Calendar og YouTube.

Kilde: http://thenextweb.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas 30-01-2014 15:04:11

forvirret? Der blev jeg lige analyseret. Tak ven

0 0
Casper 29-01-2014 19:29:29

Det er lige netop ikke udvidelserne, der kommer til de mobile platforme, men apps. Der er forskel. Så forvirringen er kun total fordi du er forvirret - det kan jo heldigvis løses.

1 0
Jonas 29-01-2014 15:16:26

ad-block. Den ultimative app til web versionen. internet uden reklamer... prøv det

2 2
29-01-2014 15:37:28

og jo flere der bruger ad-block, jo færre steder, er det snart muligt at læse "gratis" nyheder. Det er jo reklamerne, der betaler lønninger og drift osv.

5 3
Shawn 01-02-2014 14:45:01

Det er vildt useriøst at Mobilsiden benytter sig af Adform.net og der med giver en gatewat til dårligdomme på vores computere ;)

0 2
01-02-2014 17:16:39

Så vidt jeg kan se, så kører der reklamer igennem adform på alle større danske sider. Og forbrugerbaseret reklamer har jeg heller ikke det store imod. Så er de da i det mindste en snert relevante for mig. Hvis jeg surfer på bold.dk er det da fint at få tilbud på diverse klubtrøjer i deres bannere. Læser jeg en artikel om Chelsea, så kunne jeg godt være i markedet for at købe en Chelsea trøje, bare for at tage et eksempel.

2 0

Om brug af cookies