Chromebook 2 bekræftet

Samsung har nu bekræftet Chromebook 2 - nu i to størrelser.

Chromebook 2 bekræftet

Det er svært at holde på en hemmelighed. Nogen gange kan det være så svært, at man næste skulle tro, at mobilproducenterne lækkede oplysningerne selv for at få omtalen.

Hvis man kigger kynisk på det, så er det jo langt sjovere at læse om hemmeligheder, end selvrosende pressemeddelelser omkring, at man nu har malet sine produkter blå eller gjort dem i stand til at udsende baconduft.

Ikke desto mindre har Samsung reageret lynhurtigt på den lækkede nyhed omkring Chromebook 2, og bekræftet stort set samtlige oplysninger om det nye stykke legetøj, der kommer til april i en 11.6 og 13.3 tommers udgave.

Under kølerhjelmen ligger en Exynos 5 Octa processor, men i modsætning til f.eks. eksklusiv sportsvogn hvor der er læderindtræk, så har Samsung valgt at sy det hele på ydersiden.


Dette vil kunne anskaffes i hele tre farver, og ligesom hos en brugtvognsforhandler hvor farverne sort, hvid og grå er erstattet af mere spændende betegnelser som f.eks. onyx, Navajo hvid og ulv, så har Samsung valgt de engelske betegnelser: Jet Black og Classic white for 11.6 tommers udgaverne og: Luminous Titan Gray for 13.3 tommer modellen.

11.6 tommers udgaven kommer med en opløsning på 1366 x 768 pixels og en 1.9GHz CPU kerne, mens 13.3 modellen vil blive udstyret med Full HD display (1920 x 1080 pixels) og 2.1GHz CPU’er.

Begge udgaver er udstyret med 4GB RAM og 16GB indbygget hukommelse. MicroSD card slot, 720p web kamera, HDMI port, USB 3.0 og USB 2.0 port, hvilket er højdepunkterne omkring de tekniske specifikationer.

Prisen herhjemme er endnu uvis, men man skal nok lægge en smule til de henholdsvis 379,- og 449,- euro (ca. 2850,- og 3350,- DKK) , som Samsung har meddelt.