Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Chromecast Audio med bedre lyd og multirums afspilning

Chromecast Audio med bedre lyd og multirums afspilning

Google introducerer afspilning af musik i flere rum via Chromecast Audio, der nu også kan afspille musik i lossless kvalitet.

Google introducerer nye features til Chromecast Audio, en dongle der kan tilsluttes musikanlægget og levere musikstreaming fra Spotify, Google Music og andre online musiktjenester, skriver Google i en pressemeddelelse.

Netop nu er Google ved at udrulle Hi-Res support, der giver musik i absolut topkvalitet, med lossless afspilning i op til 96KHz/24bit. For ikke teknisk kyndige er det kvalitet højere end CD-kvalitet.

Læs ogsåTo nye Chromecasts lanceret og til salg i Danmark

En anden meget interessant feature der også udrulles til Chromecast Audio er mulitrums afspilning. Det betyder at hvis man kobler Chromecast Audio til musikanlægget eller højtalerne i for eksempel stue, køkken og soveværelse, vil men kunne afspille den samme musik i forskellige rum.

Opsætning af multirums løsning sker via den nyeste Chromecast app, og herefter kan der afspilles musik i forskellige rum, ved at caste musikken på samme måde, som hvis der var tale om en enkelt Chromcast enhed.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies