Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Chromecast: Få gratis Spotify Premium og Viaplay i 2-3 måneder

Chromecast: Få gratis Spotify Premium og Viaplay i 2-3 måneder

Har du en Chromecast? Så kan du lige nu indløse hele 4 forskellige tilbud med blandt andet 2 måneders gratis Spotify Premium og 3 måneders gratis Viaplay.

Foto: Mobilsiden.dk

Ud over at være et godt køb med en pris på omkring 320 kroner kan en Chromecast også hurtigt blive tjent hjem igen, hvis du benytter dig af de kampagnetilbud, der med jævne mellemrum er tilgængelige.

Læs også: Anmeldelse af Google Chromecast 2 [TEST]

I august måned har Google fundet den store pengepung frem, for virksomheden har nemlig disket op med hele 4 forskellige kampagnetilbud, som du i de kommende måneder kan benytte dig af. Hvis du er stor fan af streaming af både musik, tv-serier og film, vil følgende tilbud formentlig vække stor glæde. Du får nemlig:

  • Spotify Premium: 2 måneder gratis til en værdi af 198 kr. Udløber den 14. september 2016.
  • Viaplay: 3 måneder gratis til en værdi af 267 kr. Udløber den 29. januar 2017.
  • HBO Nordic: 2 måneders gratis til en værdi af 158 kr. Udløber den 29. januar 2017.
  • Google Play Musik: 3 måneders gratis til en værdi af 297 kr. Udløber den 30. december 2016.
Der er altså tale om adgang til gratis tjenester med en samlet værdi af 920 kr. - noget der normalt vil koste prisen på næsten 3 Chromecast-dongles, hvis tjenesterne skulle købes på normal vis.

Læs også: De bedste apps til Chromecast [TIP]

Der er dog et lille men. Fælles for alle 4 tjenester er, at de kun gælder kun nye brugere, så hvis du før har haft eller stadig har et Spotify Premium-, Viaplay-, HBO Nordic- eller Google Play Musik-abonnement, kan du desværre ikke benytte dig af kampagnerne.

Derudover skal du også være opmærksom på, at abonnementerne fortsætter efter prøveperioden, hvis du ikke selv opsiger dem, inden de gratis perioder udløber. Ellers vil du blive opkrævet månedlige beløb, da du skal angive dine betalingsoplysninger under oprettelse. De nærmere betingelser for hver tjeneste kan du se på denne hjemmeside.

Sådan indløser du de 4 kampagnetilbud

Du kan gøre brug af de 4 forskellige tilbud enten fra en smartphone, tablet eller en computer, der er på samme WiFi-netværk som dine Chromecast i hjemmet. Hvis du ikke allerede har Google Cast-appen, kan den downloades her til Android og til iOS.

  1. Åbn appen Google Cast.
  2. Åbn side sidepanelet i venstre side ved at swipe til højre.
  3. Klik på ’Tilbud’.
  4. De tilbud, der er tilgængelige på netop din Chromecast, dukker op. Klik på dem, hvorefter du føres til den valgte tjeneste.
På en computer med Chrome-browseren installeret, der nu har indbygget Google Cast-funktionalitet, kan du også blot besøge hjemmesiden Chromecast.com/offers og se alle tilgængelige tilbud – igen kun når du er på samme WiFi-netværk. Bemærk desuden, at Chromecast Audio ’kun’ giver adgang til Spotify Premium og Google Play Musik.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies