Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Civilization-serien gør sit Android-indtog

Civilization-serien gør sit Android-indtog

Det første Civilization-spil til Android bliver Civilization Revolution 2, og det kan hentes allerede nu

Det har godt nok været ude nogle måneder til iOS, men nu kommer Civilization Revolution 2 også til Android-platformen. Spillet er det første i den populære serie, der kommer ud til enheder, der har Android som styresystem.

Læs også: Spil PS4 på din telefon eller tablet

Kender man ikke Civilization-serien fra computer eller iOS, så er det et turbaseret strategispil, hvor man skal udvikle sit samfund og overtage verden.

Om det er en fordel eller en ulempe er op til en selv, men spillet koster 111 danske kroner - til gengæld er der så ingen køb i appen, så man får den fulde oplevelse.

Ikke noget freemium til Meier

Spillets skaber, Sid Meier, er meget imod den såkaldte freemium-model, hvor en app eller et spil som udgangspunkt er gratis, men hvor udviklerne tjener penge på køb, der bliver foretaget inde i appen.

I spil kan det være ekstra liv eller flere kræfter, men disse 'in-app purchases' findes utallige former og i rigtig mange apps.

Læs også: Angry Birds Transformers klar til download

Meier siger, at med freemium-modellen går det ud på, ”at skabe et spil, som ikke er sjovt at spille. Så vil folk bruge penge på det, så de kommer til at lide det.” Det går imod nogle spilskaberens natur at skabe sådan et spil, og Civilization Revolution 2 går altså heller ikke i den retning.

Spillet kan hentes i Google Play Butik nu.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies