Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Click A Taxi klar med betaling fra mobilen

Click A Taxi klar med betaling fra mobilen

Click A Taxi er klar med en ny samarbejdsaftale, samt nye features bl.a. muligheden for at betale via applikationen.

Click A Taxi applikationen har gjort det nemmere at få fat i en taxa både i ind- og udland, og nu er en 10 årig aftale på plads med Amager-Øbro Taxi 4x27 - men også nye features er på vej.

 - ”Vi vil bygge verdens bedste taxaservice og indtil nu har vi gjort det nemt at bestille en taxa uden at ringe. Næste skridt er at forbedre serviceniveauet og gøre betalingen smartere. Amager-Øbro Taxi 4x27 er en pioner inden for taxa i Danmark og vil flytte service og teknologi op i superligaen sammen med os. Derfor er de et perfekt match. Danmark bliver meget snart et fantastisk sted at være taxakunde,” lyder det fra søren Halskov Nissen, direktør i Click A Taxi.

De nye features som er på vej betyder blandt andet, at det nu bliver muligt at betale med kreditkort direkte fra applikationen og efterfølgende også have kvitteringen elektronisk.

 - ”I Danmark kan man ikke automatisk betale med kreditkort direkte fra app’en eller få kvitteringen automatisk på e-mail. Dette lancerer vi i år. Snart sparer du tid og besvær og behøver aldrig mere vente på en betalingsterminal eller huske din taxakvittering til regnskabet,” siger Søren Halskov Nissen.

Til at starte med virker denne betalingsfunktion i København, Frederikshavn og Skagen - flere år tilføjes næste år, oplyser Click A Taxi til Mobilsiden.dk.

Med Click A Taxi applikationen kan du bestille en taxa, selvom du ikke ved hvor du befinder dig. Applikationen finder adressen du befinder dig på via telefonens GPS.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

01-10-2013 13:51:28

Der mangler stadig muligheden for at bestille en stor taxa med app'en :-)

0 0
Hydra 02-10-2013 03:44:21

Nej, den funktion har været der længe!!

0 0
Morten Jensen 02-10-2013 08:28:37

Jeg testede i går efter dsl4life's kommentar, og jeg kunne ikke vælge andet end en almindelig taxa.
Jeg kunne måske forestille mig, at det afhænger af hvilket taxa selskab man bestiller hos?
Jeg har testet mod Næstved Taxa.

0 0
lasse 02-10-2013 11:41:12

Det kommer vidst også an på om taxa selskabet understøttet det i appen :)

0 0
Om brug af cookies