Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Click A Taxi klar med ny og global Taxa-applikation

Click A Taxi klar med ny og global Taxa-applikation

Danske Click A Taxi når nu ud til mere end 1 milliard mennesker med deres nye redesignede applikation, der dækker 50 lande.

Successen fortsætter for det danske firma, som står bag applikationen Click A Taxi. De kan i dag offentliggøre verdens første og hidtil eneste globale taxa-applikation.

 - Taxa-app kåret som årets bedste

Click A Taxi har gennem et par omgange udvidet deres taxanetværk til, at dække flere og flere lande. I marts måned sidste år indtog de Skandinavien.

 - Click A Taxi klar til skandinavien

Få måneder senere fulgte også Storbritannien og i november måned var de klar med udvidelse til flere europæiske lande.

 - Dansk-succes: Click A Taxi udvider i Europa

Holdet bag Click A Taxi
Holdet bag Click A Taxi

1 milliard mennesker

Med den nye globale taxa-applikation bliver det nu muligt for mere end 1 milliard mennesker, at bestille en taxa stort set alle vegne – både i ind- og udland. Den globale service er pt. i betaversion i 50 lande med mere end 2.000 taxaselskaber, der er håndplukket for at sikre kvalitet og sikkerhed.

 - ”Vi har alle nogle fantastiske gratis apps, som virker alle de steder, vi rejser hen: F.eks. Google Maps, Airbnb og Yelp, som er vigtige værktøjer, og vi forventer, at de virker, lige meget hvor vi er. Click A Taxi er den første taxa-app, som bygger på de samme principper. Vi hjælper dig med at finde en taxa, uanset hvor du er,” udtaler Søren Halskov Nissen, administrerende direktør for Click A Taxi, i en pressemeddelelse.

 - Tips: Taxa-bestilling - så let er det

Den nye og redesignede applikation er allerede nu klar til gratis download i både Apples App Store og Google Play Store.

Click A Taxi findes også til Windows Phone, men her er den nye version endnu ikke klar. Den opdaterede version kommer til Windows Phone i løbet af marts måned oplyser Nikolaj Køster, medstifter og kommunikationschef i Click A Taxi, til Mobilsiden.dk.


Læs også:
 - Click A Taxi-konkurrent på vej til New York City

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies