Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Click A Taxi klar til Skandinavien

Click A Taxi klar til Skandinavien

Applikationen Click A Taxi er måske den nemmeste måde at bestille en taxa på – nu kan den bruges i hele Skandinavien og Europa er på vej.

Mere end 50.000 danskere har allerede downloadet applikationen Click A Taxi, som nu også kan benyttes i Norge og Sverige. Det forventes også den inden længe dækker resten af Europa.

Click A Taxi har netop sendt en opdatering ud, som nu giver løbende informationer om din taxas forventede ankomsttidspunkt.

Med understøttelse i Norge og Sverige, og inden længe Europa, får du mulighed for at bestille en taxa hurtigt og nemt. Dog er der roaming afgifter på i udlandet, men du slipper for besværet med hvad nummeret til det lokale taxaselskab er.

En anden ny funktion, som er på vej til Click A Taxi er, at det i løbet af sommeren bliver muligt at betale taxaregningen via Click A Taxi, samt gemme kvitteringer i applikationen.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play (tidligere Android Market) og App Store. Windows Phone brugere kan glæde sig til april måned hvor den bliver tilgængelig i Marketplace.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Maria Nytell 09-04-2012 12:52:07

Dear Martin,
First, thank you for using Click A Taxi! I am sorry to inform you that our app does not work around Europe yet, as for today we are live and working in Denmark, Sweden and Norway. However, we are working as fast as possible to cover all of Europe first up is Brittan and Germany!
Best regards Maria Nytell, Click A Taxi

0 0
Martin 23-03-2012 14:14:16

Android versionen har virket fint i Danmark og Europa i lang tid. Også ude i provinsen.

0 0

Om brug af cookies