Click A Taxi klar til Skandinavien

Applikationen Click A Taxi er måske den nemmeste måde at bestille en taxa på – nu kan den bruges i hele Skandinavien og Europa er på vej.

Click A Taxi klar til Skandinavien

Mere end 50.000 danskere har allerede downloadet applikationen Click A Taxi, som nu også kan benyttes i Norge og Sverige. Det forventes også den inden længe dækker resten af Europa.

Click A Taxi har netop sendt en opdatering ud, som nu giver løbende informationer om din taxas forventede ankomsttidspunkt.

Med understøttelse i Norge og Sverige, og inden længe Europa, får du mulighed for at bestille en taxa hurtigt og nemt. Dog er der roaming afgifter på i udlandet, men du slipper for besværet med hvad nummeret til det lokale taxaselskab er.

En anden ny funktion, som er på vej til Click A Taxi er, at det i løbet af sommeren bliver muligt at betale taxaregningen via Click A Taxi, samt gemme kvitteringer i applikationen.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play (tidligere Android Market) og App Store. Windows Phone brugere kan glæde sig til april måned hvor den bliver tilgængelig i Marketplace.