Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Click-A-Taxi konkurrent på vej til New York City

Click-A-Taxi konkurrent på vej til New York City

En britisk konkurrent til danske Click A Taxi er nu på vej til at udvide deres aktiviteter til attraktive New York City.

Det danske firma bag taxi-bestillings app´en Click A Taxi, der tidligere i år har udbredt deres koncept til flere europæiske lande, får nu ekstra konkurrence fra det britiske selskab Hailo.

Hailo er tæt på at afslutte en ny finansieringsrunde, der skal give firmaet 30 millioner dollars, til udbredelse af deres applikation i USA og specielt New York City, skriver AllThingsD.

Hailo har ligesom Click A Taxi en app, der gør brugeren i stand til at bestille en taxi til en bestemt lokation, uden at kende nummeret til lokale taxiselskaber, og uden at foretage opkald til en udenlandsk taxi-central.

New York City med deres let genkendelige yellow-cabs er et særdeles eftertragtet marked at komme ind på. Det giver signatur og meget omtale.

Danske Click A Taxi udvidede tidligere i år deres aktiviteter til også at omfatte storbyer i Spanien, Tyskland, Østring og Schweiz.

Kilde: AllThingsD

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Theill 29-12-2012 11:32:49

Det er ikke helt korrekt. Click A Taxi starter ganske vist en service i baggrunden men det skyldes at det er nødvendigt for at kunne modtage en "push besked". De sendes når fx taxien er på vej eller ankommet og ved at køre en service behøver app ikke være aktiv.

0 0
Rene 30-12-2012 16:13:40

Ok nu har jeg ikke mange push besker sat til, men har dog wordfued som ikke køre i baggrunden, så det kan lade sig gøre uden.

Det ændre ikke ved at den ved at køre kan registrere alt hvad du laver og ved de rettigheder den har kan den også sende informationerne af sted.
Så lidt dårligt at en app der senest er blevet brugt (åbnet) for 1 uge og mange genstarter siden skal køre i baggrunden.

0 0
twitboydk 31-12-2012 15:38:40

Men hvad betyder det egentlig?
Jeg er ikke bange for at en app ved hvor jeg er. Jeg kan virkelig ikke se hvorfor det skulle bekymre mig.
Det er jo ikke sådan at jeg bliver skygget af samtlige taxaer i dk, bare fordi jeg har sådan en app kørende.

Tror det er langt mere bekymrende ting i min hverdag, end en mobil app

0 0
Rene 01-01-2013 16:35:59

Det betyder det jeg har skrevet, at det er en mulighed - En større mulighed er højst sandsynlig bare at den er dårlig kodet og dermed vil sluge en masse strøm.
At du er ligeglad med dit privatliv er jo sagen ligemeget det skulle jo endelig bare gøre at du ikke ville kommentere, at du har behøv for at sige det kan jeg ikke rigtig bruge til noget.

0 0
Rene 28-12-2012 18:07:37

Click-A-Taxi køre hele tiden i baggrunden og kan med de tilladelser den har sende alt hvad du laver og hvor du er mm videre.

Ville hilse en app velkommen der kan gøre det samme men kun køre når den bliver brugt.

0 0
Om brug af cookies