Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Click A Taxi varsler retssag mod Taxi-selskab

Click A Taxi varsler retssag mod Taxi-selskab

Den populære Taxi-applikation, Click A Taxi, varsler netop nu retssag mod tidligere samarbejdspartnere.

Click A Taxi er en af de dansk udviklede applikationer, som spås stor succes på verdensplan. Firmaet bag har kun oplevet medvind, men nu varsler de retssag mod det danske taxi-selskab 4x35.

 - Click A Taxi klar med ny og global taxa-applikation

4x35 var ellers et af de første taxi-selskaber, som var med i applikationen. Men der er altså kommet grus i maskineriet, så samarbejdet er stoppet.

Det er Click A Taxi, som opsagde samarbejdet, da de ikke mente 4x35 kunne leve op til deres reaktions- og udviklingshastighed, og takken var altså at 4x35 har udsendt tusindvis af spam SMS-beskeder til Click A Taxi’s brugere.

 - “Brugerne vil have betaling i app’en, automatisk kvittering og vil se bilen live på et kort så de ved hvor den er - det tog for lang tid med at realisere 4x35. Så nu lancerer vi næste generations taxabestilling til danskerne med Amager-Øbro 4x27,” siger Søren Halskov Nissen, stifter af Click A Taxi.

 - Click A Taxi klar med betaling fra mobilen

Dette har altså fået 4x35 til, at sende tusindvis af SMS-beskeder ud til brugere af Click A Taxi, hvor 4x35 reklamerer for deres egen applikation.

 - ”Desværre har 4x35 i dag brudt god stil og markedsføringsloven og sendt en SMS til alle Click A Taxi brugere for at promovore deres egen app. Det er en handling, vi er meget kede af. Ikke kun fordi den bryder alle regler for god markedsføringsskik, men også fordi den generer vores trofaste kunder. Heldigvis viser de mange tilbagemeldinger vi får, at brugerne støtter op omkring os,” fortæller Søren Halskov Nissen.

Click a Taxi mener, at dette er et brud på markedsføringsloven, da dem, der har sagt ja til at modtage sms’er fra Click A Taxi ikke har sagt ja til at modtage sms’er fra 4x35. Derfor mener Click A Taxi, at der er tale om Spam. Sagen er sendt til Forbrugerombudsmanden og Click A Taxi overvejer at køre en retssag.

Administrerende direktør i 4x35, Jacob Gulmann, afviser anklagen, da han mener de har kundeforholdet og Click A Taxi blot er en bestillingsform.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies