Clips dig til bedre billeder på din iPhone

Olloclip er et smart tre i en ”clip-on” produkt der giver dig nye muligheder med dit iPhone produkt.

Clips dig til bedre billeder på din iPhone

Tager du mange billeder med din iPhone? Så er Olloclip måske noget for dig.

Olloclip er ekstra linse til iPhone 4 og 4S, den kan nemt og smart sættes fast på en iPhone, og gør det dermed muligt, at udnytte de tre forskellige linser der følger med produktet.

De tre linser der følger med Olloclip er ”fiskeøje”, vidvinkel og en makro linse, vi giver en lille forklaring herunder:

Fiskeøjet giver en næsten 180 graders billedvinkel, således kan et meget stort område tages med mobilens kamera.

Vidvinkel linsen giver dig næsten dobbelt så bredt et billedområde som en iPhone kan levere standard, og giver næsten et panorama-lignende billede.

Makrolinsen gør dig i stand til at tage meget detaljerede billede af motiver fra en meget kort afstand, blandt andet af blomster, her vil blomsternes detaljer bliver meget tydeligere.

Olloclip for iPhone
Billede taget med iPhone og Olloclip med fiskeøje linsen.

Olloclip vejer sølle 29 gram, og er lige til at have med i lommen.

Den fås i sort og rød og kan købes med en speciel opbevaringspose der har dobbeltfunktion der gør den i stand til også at rense linserne. Derudover følger også linse beskyttere med ved køb af opbevaringsposen.

Olloclip koster cirka 400 kroner uden fragt fra producentens hjemmeside, men kan også købes i Danmark til en pris omkring de 600 kroner.

Redaktionen har mere i sagen

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden gik videre med historien. 30/4/2012 fulgte redaktionen op med fortællingen om Apple overvejede iPhone med fysisk tastatur – Historien kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..