Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cliq - Android coveret med indbyggede NFC-knapper

Cliq - Android coveret med indbyggede NFC-knapper

Hvis du savner funktionalitet i coveret til din smartphone, så burde du se nærmere på dette nye Kickstarter-projekt.

Mobilsiden.dk har for nyligt fortalt om Dimple, der et smart lille NFC-klistermærker som indeholder knapper. De kan så tilegnes forskellige funktioner, så du pludselig har flere fysiske og brugbare funktioner inden for rækkevidde. Nu har et lignende projekt ramt Kickstarter-universet. Denne gang skal i møde Cliq, som har 3 knapper indbygget. Coveret kommer fem flotte farver, og kræver på ingen måde opladning af nogen form. Det skriver Kickstarter via BGR

Så let betjener du din Android mobil via volumenknapperne [TIP]

Ved hjælp af en dedikeret app kan knappernes funktionalitet nemt tilpasses, så dine særlige behov bliver tilgodeset. Derudover oplyser drengene bag coveret også, at de tilbyder 2 skins(beskyttelsesfilm), til dem der ikke bryder sig om covers. Disse skins, der kommer i farverne sort og hvid, indeholder samme 3 knapper som Cliq coveret. 

Fra start vil Cliq coveret kun være kompatibel med Samsung Galaxy S4, S5, Note 3, Moto X, Nexus 5 og LG G2. Pris for deltagelse og garanti for modtagelse af et cover eller skin lyder på $20 (hvilket svarer til ca. 110 kr.). Du kan læse mere om Cliq på linket herunder.

Kilde: Kickstarter via BGR

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies