Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cloud computing kan give kæmpe problemer

Cloud computing kan give kæmpe problemer

Apples medstifter Steve Wozniak er kendt for at have kontroversielle udtagelser, denne gang går det ud over cloud computing.

Medstifteren af Apple Steve Wozniak er kendt for at have kontroversielle udtagelser, og denne gang er emnet tidens store trend cloud computing. Det skriver Comon.dk.

-”Jeg er bekymret over, at alt bliver flyttet ud i skyen. Jeg tror, at det bliver forfærdeligt. Jeg forudsiger, at der bliver mange forfærdelige problemer i de næste fem år,” har Wozniak sagt i forbindelse med en Apple-kritisk monolog i Washington sidste uge.

Wozniak mener, at brugerne mister kontrollen og ejerskabet over deres egne data, da man ikke længere gemmer data lokalt.

-”Jeg vil føle, at jeg faktisk ejer tingene. Men jo mere vi overfører til nettet (skyen), jo mindre har vi kontrol med det,” lyder budskabet fra Steve Wozniak.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Schwartz 08-08-2012 07:34:08

Ach SO!

Ifølge Engadget.com er det nu fuldt lovligt for amerikanske myndigheder at aflytte folks komunikation uden en kendelse. Det sjove er at ingen medier rigtig dækker dette, som er enhdnu et skridt på vej mod et Orwellskt Big Brother Samfund. Men nej! Der er andre spændende (aflednings manøvrer?) 'rigtige nyheder' som at noget er landet på Mars eller en eller anden kendt er blevet set i en pinlig situation.

Citat fra artiklen :

'A federal appeals court has ruled today that the US government can tap into Americans' communications without worrying over frivolous things like "being sued" by its people.'

Læs mere her:

http://www.engadget.com/2012/08/07/federal-appeals-court-says-warrantless-wiretapping-is-legal/

0 0
carsten guldhammer 07-08-2012 11:52:13

ja jeg høre også til dem der giver ham ret...

0 0
Tommy 06-08-2012 21:25:47

ser mere problemer i forbindelse med internet-stabilitet!

Vi er mere på farten og benytter 3g/4g, men det er temmelig ustablit og dermed vil der opstå sync-problemer!

0 0
Schwartz 06-08-2012 21:14:43

Ach SO!

Da tjenester hos Google, Microsoft og Apple sandsynligvis er kompromiterede da de sandsynligvis har solgt ud til diverse myndigheder for at give dem lov til at være med på en lytter m.h.t. mail ogdata, er det sikreste at ha' sin egen mail server eller slette mails/data efter en backup som gemmes lokalt. Se denne:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2408019,00.asp

0 0
Kim 07-08-2012 10:00:01

Manden har bestemt ret, ikke mindst fordi at de rettigheder udbyderene er nødt til at kræve over materialet (for f.eks. at kunne lave de simpleste backup rutiner) gør, at de har ret vide beføjelser til selve materialet.

... men Google har jo lovet at de aaaaaaaldrig kunne finde på at bruge materialet imod nogen. Alligevel optrådte personspecifikke data (søgninger) i over 160.000 sager allerede i '09 i USA.

0 0

Om brug af cookies