Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cloud-telefonen Nextbit kan nu forudbestilles

Cloud-telefonen Nextbit kan nu forudbestilles

Nextbit startede på Kickstarter med et brag af en indsamling, nu er de klar til at modtage forudbestillinger.

Nextbit er en Android-baseret telefon der startede som et Kickstarter projekt. De endte med i den grad at nå deres mål, og nu kan enheden forudbestilles.

Telefonen er bestemt ikke som alle andre, den fås i to forskellige farver, en ganske frisk "mint" og "midnight" sort. Men der hvor telefonen for alvor adskiller sig fra andre, er brugen af cloud-baseret hukommelse.

Læs også: Nextbit smartphone fordobler sit Kickstarter mål

Nextbit har 32 GB intern hukommelse, og man får 100 GB plads online, telefonen kan selv sørge for at rokere rundt på installerede applikationer og data, så det der ikke har været brugt et stykke tid, flyttes ud i skyen.

Telefonen vil naturligvis automatisk tage backup af billeder og video uden du skal foretage dig yderligere.

Ud over denne specielle tilgang til hukommelsen, leveres Nextbit med en Snapdragon 808 CPU, 3 GB RAM, 13 megapixel kamera (5 megapixel på fronten) og et 2.670 mAh batteri. Skærmen er på 5,2 tommer med en opløsning på 1920x1080 pixels, der er desuden QuickCharge, frontvendte højttalere, NFC samt en scanner til fingeraftryk.

Folk der støttede telefonen på Kickstarter, kunne få den for 299 dollars (knap 2.000,-kroner ), nu koster den 399 dollars (~2.650,- kroner). Oven i det skal man lægge danske afgifter og fragt som ifølge deres oplysninger er på ikke mindre end 626 kroner.

Kilde: Engadget
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies