Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CloudPlayer gør Dropbox og Google Drev til en jukebox

CloudPlayer gør Dropbox og Google Drev til en jukebox

Appen CloudPlayer scanner dit musik fra alle dine lagerpladstjenester som Dropbox og Google Drev og samler det i en musikafspiller klar til streaming.

Har du en masse musik liggende i skyen hos Dropbox, Google Drev og OneDrive, men mangler en nem måde at afspille det på fra smartphonen?

Læs også: Apple Music: Streaming, downloads og radio i én løsning

Så er CloudPlayer den perfekte løsning, for den løser præcis det problem på en meget elegant og brugervenlig måde.

Under opsætningen forbinder du ganske simpelt til de onlinetjenester, hvor du har musik opbevaret, og helt automatisk scanner CloudPlayer dit musikbibliotek igennem og lader dig streame det som var det Spotify eller det kommende Apple Music.

Du transformerer dermed dit musikkatalog spredt ud over flere tjenester til en enkelt app, hvor du kan navigere igennem albums, artister, afspilningslister, sange, genrer og komponister - præcis som du kender det fra de klassiske musikafspillere på din smartphone.

Understøtter AirPlay og Chromecast

Prikken over i'et er CloudPlayers understøttelse for de to teknologier, AirPlay fra Apple og Chromecasst fra Google. Med disse kan du sende musikken op på det store anlæg, hvis det er parret sammen med eksempelvis et Apple TV, en Chromecast eller en Android TV-boks.

Læs også: Apple Music betaler musikere bedre end Spotify

Selv hvor OneDrive eksempelvis ikke understøtter disse teknologier formår CloudPlayer på næsten magisk vis at få det hele til at spille sammen alligevel.

Afspiller dit musik i hi-fi-kvalitet

Hvis du brænder for musik i absolut højeste kvalitet, også kendt som lossless eller tabsfri formater såsom FLAC, så klarer CloudPlayer også den opgave uden problemer.

Læs også: Har du behov for hi-fi-lyd? Tag testen her

Den byder også på funktioner som bass boost (kaldet SuperSound), en 10-delt equalizer til justering af lyden og muligheden for at gemme sange til offline-afspilning – alt sammen i et overskueligt og simpelt Material Design efter alle kunstens regler.

7 dages prøveperiode – derefter 49,99 kroner

Du kan kvit og frit afprøve denne unikke tjeneste i 7 dage ved at downloade CloudPlayer i Google Play. Om der er en iOS-app undervejs, vides ikke.

Efterfølgende skal du opgradere med et køb inde i appen til 49,99 for at fortsætte med at kunne tage den i brug, som samtidig også åbner op for flere af de tidligere beskrevne funktioner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies