CMRA: Et spionkamera til Apple Watch

Med CMRA armbåndet får dit Apple Watch både foto- og videofunktioner.

CMRA: Et spionkamera til Apple Watch

Det bedste kamera er ofte det du har lige ved hånden og med CMRA nyudviklede armbånd til Apple Watch får du et decideret kamera på håndleddet.

Det er faktisk lykkedes selskabet at klemme to kameramoduler ned i det aftagelige armbånd. Den byder på et frontvendt 2MP modul til selfies og videochat samt et hovedkamera på der optager HD-video eller fanger fotos på op til 8MP.

Kameraet kan fungere selvstændigt eller i samspil med dit Apple Watch hvor du kan se, hvad kameraet peger på. Optagelserne styres via en enkel knap: et klik udløser et foto, mens et langt klik igangsætter videooptagelserne.

Læs også:  Pixel smartwatch? Google har to smarture på vej

CMRA Apple Watch
CMRA armbåndet fås i fire farver: hvid, sølv, sort eller blå. Foto: CMRA

Virker også med iPhone

Billeder og film optaget med CMRA kan overføres trådløst til iOS’ Foto-app hvorfra du kan sortere, dele og redigere resultaterne.

Smartbandet leveres med sin egen ladestander der både oplader kamera og Watch. Den kommer i to størrelser der matcher enten 38mm eller 42mm versionen af Apple Watch.

Uret kan forudbestilles via CMRA’s hjemmeside. Er du blandt de første der bestiller lyder prisen i første omgang på 149 USD – efter den endelige produktlancering i foråret 2017 vil prisen stige til 249 USD.

Videre nyt om Apple

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden gik videre med historien. d. 2/11/2016 dykkede vi igen ned i emnet med en historie med fokus på Apple: 60 % af alle iPhones og iPads kører nu iOS 10 – Du kan læse det videre forløb her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.