CNN bekræfter unlock af iPhone

CNN har testet softwaren, som angiveligt skulle kunne låse iPhone op. Kun to minutter tog det at få iPhone til at virke med en anden operatør.

CNN bekræfter unlock af iPhone

For 14 dage siden kunne vi fortælle, at hackere havde brudt koden på iPhone, så man selv havde mulighed for at sætte den op til det ønskede netværk og operatør.

CNN har nu testet påstanden fra disse anonyme softwarespecialister, som planlægger at frigive deres unlock-software på nettet.

Det lykkedes således for CNN’s softwareekspert Brett Schulte, at få iPhone til at fungere med T-Mobile simkort. Kun to minutter skulle han bruge på at låse iPhone op med softwaren.

Apple har ikke ønsket at kommentere sagen, men talsmand for AT&T, Mark Siegel, udtaler, at folk hæfter i to år og derfor er nødt til at betale regningen. Derudover er iPhone designet til kun at fungere med AT&T.

Udviklerne af softwaren har lavet hjemmesiden www.iphonesimfree.com og planlægger at sælge softwaren fra hjemmesiden.

To personer fra hjemmesiden fortalte CNN, at seks personer fra tre kontinenter havde det som hobby, at arbejde med at låse telefonen op.

Det sidste nye om emnet

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. d. 3/9/2007 fulgte vi historien op med et indlæg med tematikken Ny 3G-mobil fra LG a la iPhone – Den videre beretning kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..