Coop Mobil siger nej tak til domainnavne

Nej tak til sit eget domainnavn coopmobil.dk er meldingen fra Coop Danmark.

Coop Mobil siger nej tak til domainnavne

Coop Danmark som netop har åbnet mobilselskabet Coop Mobil, har ikke registreret deres eget domainnavn coopmobil.dk – det klarede konkurrenten Frank Rasmussen fra discountselskabet Bibob tilgengæld i fredags, som en PR-gimmik.

Planen er, at overdrage domainet til Coop uden beregning – men det bliver der ikke noget af, lyder det fra selskabet.

 – "Frank Rasmussen overdrager ikke noget til os. Hvis vi skal bruge domainet registrerer vi det selv", siger nonfood-direktør Jesper Faurholdt, Coop Danmark, til Mobilsiden.dk.

Han understreger at Coop Mobil ikke er et onlineprodukt, derfor er domainet ikke købt. "Det er helt bevidst", slutter Faurholdt.

Teleanalytiker John Strand klasker sig på lårene af grin, da Mobilsiden.dk spørger om hans holdning til PR-gimmiken.

 – "Det er fanme sjovt fundet på", siger John Strand med henvisning til Frank Rasmussen.
 – "Men man skal være så dum, at man handler i Brugsen for at tro på, at Coop bevidst har undladt at registrere domainet. Det er da en klar fejl og forglemmelse fra deres side", lyder det fra John Strand.

Frank Ramussen fortæller, at man nu har hevendt dig til Coop Danmark både pr. fax og anbefalet, men intet retursvar modtaget.

 – "Hvis de ignorer os, afmelder vi det igen. Så de skal egentlig bare henvende sig, så klarer vi overflytningen uden beregning", siger Bibob-direktøren.

Læs også:
 – Coop åbner mobilselskab