Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Coop skal sælge ip-telefoni

Coop skal sælge ip-telefoni

Norske Phonzo har øjnene rettet mod det danske marked for ip-telefoni. Virksomhedens har allerede en distributionsaftale på plads med Coop, og venter blot på at TDCs infrastruktur bliver klar.

Af Jens Villemoes
tirsdag 28. marts 2006 , 16:44
Den norske virksomhed Phonzo, der beskæftiger sig med ip-telefoni, vil om få måneder være at finde på hylderne i FDBs butikker.

Phonzo, der netop har etableret sig i Sverige, vil tilbyde skandinaverne gratis telefonsamtaler på tværs af Øresund.

Oprindeligt var det meningen at lanceringen i Sverige og Danmark skulle ske samtidigt, men virksomheden besluttede at vente seks måneder for at udvide produktsortimentet.

»Det tog lidt længere, end vi havde håbet, men nu går vi bare og venter på, at vores partner TDC Song bliver parate til at modtage vores trafik,« siger den administrerende direktør Pål-Vidar Lundquist.

Phonzo tilbyder ligesom Skype gratis ip-telefoni mellem abonnenter og muligheden for billige telefonsamtaler fra PC til fast- og mobilnettet. Men virksomheden sælger også en adaptor til almindelige analoge telefoner, så Phonzo kunder kan ringe gratis til fastnettet fra deres normale telefoner over internettet.

»Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på den type ip-telefoni. Mange mennesker foretrækker at ringe fra en almindelige telefon, så derfor tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg af ip-telefoniløsninger. Desuden understøtter mange af de nyeste mobiltelefoner, som Nokias N91 og Sony Ericssons P90 bredbånds forbindelser, og i fremtiden vil vi også tilbyde Phonzo til mobiltelefoner,« siger Pål-Vidar Lundquist.

Udover distributionsaftalen med Coop planlægger Phonzo at bruge sommeren på at lede efter telecom-forhandlere i Danmark.

»Vi vil prøve at få aftaler med de store danske telekæder, ligesom vi har det i Sverige og Norge. Den her type produkter er stadigt meget nye for forbrugerne, og vi har brug for en bred distribution, og folk bag disken, der kan give kunderne en ordentlig rådgivning,« siger Pål-Vidar Lundquist.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies