CoPilot åbner iPad for navigation

En specialversion af CoPilot Live HD gør Apple iPad til en navigations-enhed der kan bruges i bilen.

CoPilot åbner iPad for navigation

Navigation fra sted til sted kan nu ske med Apples iPad 3G. ALK Technologies der står bag navigations-programmet CoPilot Live, har netop udsendt en særlig iPad-version af GPS-softwaren.

CoPilot Live HD deler iPad-skærmen op i en 3D og 2D visning, så brugeren både kan se aktuelle kørselsinstruktioner, samt en oversigtsvisning. Programmet vender automatisk visningen, når iPad’en drejes, og der kan zoomes på kortet med multitouch / pinch-to-zoom.

Alle kort der anvendes til navigationen ligger i hukommelsen på iPad’en, og der skal således ikke benyttes dataforbindelser, for anvende navigationen.

CoPilot Live HD er indtil videre kun tilgængelig i USA, men ALK Technologies oplyser, at så snart iPad kommer til Europa, vil der komme en europæisk version af CoPilot til iPad 3G.

Ekstern link:

 – Se flere billeder af CoPilot på iPad

Historien efterfølgende

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 28/4/2010 publicerede redaktionen nyheden om Ligger du søvnløs med din iPad?Klik her for at gå til artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..