Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CoPilot åbner iPad for navigation

CoPilot åbner iPad for navigation

En specialversion af CoPilot Live HD gør Apple iPad til en navigations-enhed der kan bruges i bilen.

Navigation fra sted til sted kan nu ske med Apples iPad 3G. ALK Technologies der står bag navigations-programmet CoPilot Live, har netop udsendt en særlig iPad-version af GPS-softwaren.

CoPilot Live HD deler iPad-skærmen op i en 3D og 2D visning, så brugeren både kan se aktuelle kørselsinstruktioner, samt en oversigtsvisning. Programmet vender automatisk visningen, når iPad’en drejes, og der kan zoomes på kortet med multitouch / pinch-to-zoom.

Alle kort der anvendes til navigationen ligger i hukommelsen på iPad’en, og der skal således ikke benyttes dataforbindelser, for anvende navigationen.

CoPilot Live HD er indtil videre kun tilgængelig i USA, men ALK Technologies oplyser, at så snart iPad kommer til Europa, vil der komme en europæisk version af CoPilot til iPad 3G.

Ekstern link:
 - Se flere billeder af CoPilot på iPad

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Stefan 03-05-2010 07:53:36

Jeg glæder mig til at se forrude holderen!

Ej jamen det giver jo ingen mening.
- Den må ikke sidde og tage udsynet for føreren, så den kan ikke bruges i bilen, medmindre man har en siddende ved siden af og guide én, for det bliver også noget hø hvis den ligger på passagersædet og man skal kigge ned hver gang man skal se hvor man skal dreje.
- Den kan ikke rigtigt bruges som navigation når du går rundt... for den er bare for klodset i forhold til hvis man nu havde en mobiltelefon med navigation.
- Spændt på en cykel tvivler jeg også meget på.

Udover naturligvis den større skærm, (Som er for stor så den tager for meget udsyn!) så man blandt andet kan se både 2D og 3D view, kan jeg ikke se det smarte i navigation på iPad, hjælp mig!

0 0

Om brug af cookies