Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CoPilot laver navigation til Touch HD

CoPilot laver navigation til Touch HD

Grafikken er tilpasset skærmopløsningen og prisen ligger i den rigtige ende. I januar kommer Copilot Live 7 til HTC Touch HD.

Et af de væsentligste kritikpunkter i vores anmeldelse af topmodellen HTC Touch HD var den manglende navigationssoftware. Vi mener, der som minimum, i et produkt i 5000-kroners-klassen, burde medfølge en lille navigationsmulighed.

Præcist som med Touch HD har vi tidligere anmeldt navigationssoftwaren CoPilot Live 7 til topkarakter i kategorien 'navigation på mobilen' og netop Copilot kommer nu en Touch HD-udgave.

 - "Vi er i fuld gang med, at færdigpakke de første eksemplarer, hvor vi har tilpasset CoPilot til, at anvende skærmens høje opløsning, samt mulighed for horisontal visning. Hermed er en af verdens mindste PND'ere (personal navigation device) født", fortæller Peter Sivebæk, regional manager i CoPilot.

Softwaren til HTC Touch HD leveres på DVD inklusive kortmaterialet.

Prisen for Vesteuropa bliver 749 kroner, mens Skandinavien kan erhverves for 549 kroner. Salget starter gennem Telekæden i begyndelsen af 2009.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=CoPilot Live 7 nu til HTC Diamond
 - CoPilot Live 7 (produkttest)" />
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kennyl 15-12-2008 10:41:23

Go nyhed. Mon ikke også der kommer en bilholder til HD'eren på et tidspunkt?
Et spørgsmål jeg også gerne vil sende ud er, om mon HD'eren réelt kan erstatte en alm. bil GPS?

By the way. Jeg fik muglighed for i få sekunder (kæresten ventede) at hold og prøve HD'eren, og jeg må sige: Den er altså cool med en dejlig crisp skærm i en størrelse der siger spar 5 :D

Noget helt andet: Jeg har lagt mærke til Jeres login box, der kommer frem når man trykker på login på Jeres side, kun kommer frem i toppen af siden. Det vil sige at når man er scroolet helt ned på Jeres side så ser man ikke login boxen.

0 0
Mobilsiden.dk 16-12-2008 15:13:43

Hej Kennyl. Vi tester Copilot på HD så snart vi modtager softwaren. Mht. loginboks - vil du sende problembeskrive på brugerservice @ mobilsiden.dk vil det være en stor hjælp. Husk skriv hvilken browser osv.

0 0

Om brug af cookies