Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CoPilot med ny smartphone-software

CoPilot med ny smartphone-software

Nu bliver touch-mobilen til et fuldblods GPS-system.

CoPilot er nu klar med CoPilot Live v8, deres nyeste stykke GPS-software til Windows Mobile- og Android-baserede smartphones. CoPilot fremhæver selv, at programmet vil udnytte touch-skærmen til fulde og give brugeren et ægte GPS-system.

Udover at have forbedret kørevejledningen, så kommer Live v8 også med en bredere sammensmeltning af telefoniske features og GPS-programmet, 3D landemærker, samt direkte opdatering af vejr, traffikinformation, benzinpriser og fartkameraer.

CoPilot Live v8 vil kunne downloades fra selskabets egen hjemmeside samt Android Market. Prisen bliver 26 britiske pund, svarende til under 300 kroner inkl. moms. Dog vil blandt andet direkte opdateringer kræve ekstra betaling.

Du kan få CoPilot Live v8 her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob Hansen 10-08-2009 10:33:42

Det er et kanon program, jeg bruger V7 til min TD2, men artiklen påstår man kan få V8 til windows, men det kan man altså ikke endnu.

0 0
Henrikmand 10-08-2009 09:18:29

Man kan finde program, beskrivelse, link, stregkode og hele balladen på CoPilots hjemmeside, men vi kan ikke bruge den til noget, for vi har ikke adgang til betalingsprogrammer fra Android Market.

For at få den adgang til telefonen "root'es", hvilket kræver lidt tålmodighed og specialviden. Der er en beskrivelse af processen på mobildebat.dk.

Årsagen er at Google ikke har lukket op for Account Google (betalingsløsning via Google) i bl.a. Danmark endnu. Derfor ingen mulighed for at købe programmer til Android!

P..! For det ligner ellers et program, som jeg omgående ville smide 400 kr. efter!

0 0
Jacob Hansen 08-08-2009 20:03:26

kunne godt tænke mig at vide hvor i ser V8 henne ?
der er da ikke noget på deres hjemmeside

0 0

Om brug af cookies