Crashtest: Nokia 3310 er ufattelig holdbar

Flyvetur, frit fald og snart bilvask, Nokia 3310 er simpelthen umulig at tage livet af.

Crashtest: Nokia 3310 er ufattelig holdbar

Mange leder efter den ultimative mobiltelefon med hensyn til holdbarhed. Måske er den gamle Nokia 3310 et godt bud.

Radio Silkeborg har i deres morgenshow, med værterne Bo Linde og Søren Christiansen, netop udført nogle alvorlige "drop-tests" som telefonen overlevede uden problemer.

Det første forsøg var et kast fra studiet i toppen af Torvecentret i Silkeborg. Telefonen fløj tværs over hovedgaden og ned på en græsplæne. Flyveturen kostede mobiltelefonen et fald på 14 meter. Efter landing skulle den blot tændes for igen at være funktionsklar. Andet drop skete fra en 44 meter klatrepæl i Ry. Efter fire sekunders frit fald, og i øvrigt uden en skramme, kunne den uden problemmer ringes op.

 – "Overlevelses-testen opstod fordi Søren Christiansen fik en ny mobil, en Nokia N95. Vi synes derfor det kunne være sjovt at se, hvad hans gamle telefon egentlig kan holde til", fortæller Bo Linde til Mobilsiden.dk

Tirsdag i denne uge, vil værterne spænde Nokia 3310 fast på radioens bil og køre den gennem en bilvask med voks og det hele. Efter vasken vil telefonen få 24 timer til at tørre, inden det endeligt afgøres om 3310’eren har overlevet.

Nokia 3310 er en af producentens mest succesfulde telefoner til dato.

Læs også:

 – Omtale af Nokia 3310… (arkiv)
 – Blog på Radio Silkeborg med videoklip…