Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cut The Rope 2: En værdig efterfølger

Cut The Rope 2: En værdig efterfølger

Den nylig-lancerede efterfølger til Cut The Rope er på alle måder en klassiker, der underholder både nye og erfarne spillere.

Den noget så populære puzzle-klassisker Cut The Rope, har for nyligt fået sig en imponerende 2’er, nøjagtig som forventet. 

iOS for eneret til debut af Cut The Rope efterfølger

Spillet “Cut The Rope 2” er den første reelle 2’er, som britiske Zeptolab er klar med, trods introduktionen af både Cut The Rope: Experiments, Cut The Rope: Time Travel og Cut The Rops: Holiday Gift. 

Om Nom er stadig sliksulten
Som med originalen, så handler spillet om, at du skal hjælpe den bedårende Om Nom-figur med at indsamle slik, på de mere end 120 baner spillet tilbyder. 

Er du bekendt med spillet, vil du også kunne huske, at hovedpersonen aldrig forlod sin plads i originalen eller de førnævnte tilføjelser. Det er ikke tilfældet længere. Om Nom er en aktiv, deltagende brik i det puzzle spil, som trods dets barnlige udseende, stadig underholder spil-elskere i alle aldre og i alle dele af verden.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Om Nom, så vil jeg varmt anbefale at tage et ekstra kig. Cut The Rope 2 er i skrivende stund kun tilgængelig på iOS og på tilbud til 7 kr. Spillet er desuden iOS-Universal så du får det både til iPhone & iPad. Du henter fra App Store her.

Der er endnu ikke udmeldt lanceringsdato for efterfølgeren på andre platforme, men vi forventer engang lige efter nytåret.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies