Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cut The Rope 2 endelig klar til Android d. 28. marts

Cut The Rope 2 endelig klar til Android d. 28. marts

iOS enheder har siden jul kunne give sig i kast med nyt gameplay og baner til Om Nom. Nu er tiden kommet til Android.

Hvis du er til puzzle-klassikere på mobilen, så er det stor sansynlighed for, at du allerede har stiftet bekendskab med den altid sliksultne “Om Nom” i spillet Cut The Rope. 

Titlen er over tiden kommet i adskillige versioner, og Zeptolab, der er firmaet bag, bryster sig af 400 millioner downlads på verdensplan. Før jul havde de Cut The Rope 2 klar til Apples iOS enheder, og her godt 3 måneder efter, er turen endelig kommet til Googles Android-enheder. Det skriver de på deres Facebook-side.

Derfor er iPhone og iPad først med de nye apps

Som Mobilsiden skrev i Cut The Rope 2: En værdig efterfølger, så er der noget at se frem til for både nye og erfarne spillere. Det første man bemærker vil uden tvivl være den opgraderet grafik, der ser markant anderledes ud i forhold til tidligere. 

Google vil spille med Apple

Derudover er den bedårende “Om Nom” figur nu en bevægelig brik i det populære puzzle spil, som skal flytte rundt, for at få adgang til de søde sager. 

Nyt Angry Birds spil på vej, et tur-baseret rollespil

I skrivende stund koster Cut The Rope 2 7 kr. til iOS, og vi ved ikke hvordan prissætningen bliver på konkurrentens Android-platform, så hold øje på fredag, når det er klar til download.

Kilde: Cut The Rope (Facebook)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies