Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cuteness overload i ny “Be together, Not the same” Android reklame

Cuteness overload i ny “Be together, Not the same” Android reklame

Android har længe haft devisen "Be together, Not the same" - det er netop grundlaget for denne nye reklamevideo med en masse søde og bløde pelsdyr.

Google har lavet en ny lille reklame for Android som spiller på deres tagline “Be together, Not the same.” Det er jo ikke ligefrem en rap melodi leveret af en styrketrænende telefon, men i stedet for satser Android på en sikker vinder, nostalgi i form af temasangen til Robin Hood og bløde pelsdyr i alle former og farver som muntrer sig, sover og generelt kommer godt ud af det med hinanden.

Jeg har lidt svært ved at vurdere om det er sangen eller filmen der er bedst, men om man er Android-fan eller ej, så er det en hyggelig video, se Friends Furever nedenfor.

Det har jo ikke så frygtelig meget med operativsystemer og mobiltelefoner at gøre, men jeg håber vi er tilgivet når i ser videoen og måske endda ser (eller genser) den fantastiske Robin Hood og Lille John. Vi kan jo også tilskrive de forskelligartede dyr i videoen, den undertone at vi skal komme godt ud af det med hinanden, uanset om vi er til Samsung, HTC eller Apple.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 07-02-2015 22:20:02

Sød video - men hold kæft det er langt ude, at man skal bruge nuttede dyr for at sprede sit navn.

1 1

Om brug af cookies