Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cyanogen afviser Googles købsforslag

Cyanogen afviser Googles købsforslag

Folkene bag det populære CyanogenMod har afvist Google, der gerne ville købe firmaet

Det startede som en sammenslutning af frivillige, der ville bygge videre på Android. Siden er der blevet dannet et selskab, som står bag Cyanogen, og det har blandt andet kastet en aftale med OnePlus af sig - og en forespørgsel fra Google om et køb.

Læs også: Cyanogen og Nextbit arbejder på “noget virkelig fedt”

Det er højtstående Sundar Pichai, der har været i kontakt med Cyanogen og deres chef Kirk McMasters i forbindelse med et køb.

Et af Cyanogens mål er at blive det tredje mest populære økosystem, og det har givetvis været en stor grund til, at man ikke har villet sælge til Google.

Penge fra andre steder

Der skal dog indtægter til for at kunne drive Cyanogen, og derfor søger Cyanogen efterinvestorer. Denne måde at sikre likvider er udbredt i USA, og Cyanogen har en vurdering på 1 milliard dollers i værdi, de kan bruge til at skaffe investorer med.

Læs også: Store navne holder øje med Cyanogen

Det er dog ikke det eneste sted, der kan komme penge i kassen fra. Cyanogen skulle have lavet en aftale med indiske Micromax om at få CyanogenMod på deres Android-smartphones – ganske lig OnePlus og deres OnePlus One.

Micromax er også en kending af Google, da det er et af de selskaber, Google har arbejdet sammen med i forbindelse med deres Android One-projekt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies