Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cyanogen-boss antyder dyb integration af Cortana

Cyanogen-boss antyder dyb integration af Cortana

I april startede Cyanogen og Microsoft et samarbejde, og nu lægges der op til mere end bare medfødte apps - Microsoft kommer længere ind

CyanogenMod er en af de mest populære erstatninger for det fabriksfremstillede Android og Googles egen version, og Cyanogen OS er også begyndt at dukke op på flere telefoner i verden - bedst kendt er nok stadig OnePlus One, der kom med Cyanogen OS, og fremover kan de telefoner få en smag af Microsoft.

Tilbage i april kunne Cyanogen berette om et samarbejde med Microsoft om Cyanogen OS, der ville komme med nogle Microsoft-apps præinstalleret, men fremover kan samarbejdet tage et skridt videre.

Læs også: Microsoft indleder samarbejde med Android-projektet Cyanogen

Cyanogens CEO, Kirt McMaster fortæller i et interview, at Cyanogen arbejder på at integrere Microsofts digitale assistent, Cortana, ind i Cyanogen OS.

McMaster mener, at for at udnytte en digital assistent fuldt ud, så skal denne assistent have adgang til og information fra det såkaldte framework, for at for alvor blive smart.

Læs også: Nye WileyFox telefoner med Cyanogen OS klar til Europa

Hvornår Cyanogen får Cortana bagt ind i deres form for Android er der endnu ingen faste udmeldinger om, men det er endnu et skridt væk fra Android. Cyanogen har tidligere udmeldt, at man på sigt gerne vil adskille sig helt fra Google og Android.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies