Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cyanogen Inc. får kapital af Foxconn

Cyanogen Inc. får kapital af Foxconn

Foxconn der ellers bedst er kendt producent af iPhones, har længe søgt diversitet, nu har de investeret i Cyanogen.

Det kræver nogle penge at etablere sig som producent af et operativsystem der essentielt kæmper mod Google, derfor er Cyanogen Inc. også hele tiden på jagt efter midler så de kan udvide og sprede indflydelse hos nye telefonproducenter.

Læs også: Cyanogen integrerer Truecaller i Cyanogen OS

Tilbage i marts modtog Cyanogen 80 millioner dollars i finansiering, og nu viser det sig at Foxconn havde indskudt penge i denne pulje - hvor meget vides desværre ikke.
Foxconn er nok mest kendt for at producere telefoner for blandt andet Apple, men gennem de seneste år har de søgt nye græsgange og arbejder blandt andet med Nokia for at producere, sælge, distribuere og markedsføre Nokia N1.

Foxconn kan producere telefoner i et overordentligt stort omfang, og Cyanogen kan lave styresystemet som ikke nødvendigvis behøver være afhængig af Google Services - et vigtigt element i markedet i Kina.

Læs også: OnePlus og Cyanogen afslutter sit samarbejde

Andre investorer som hidtil ikke har været kendt tæller blandt andet Premji Invest, Twitter Ventures, Qualcomm Incorporated, Telefónica Ventures, Smartfrem Telecom, Index Ventures, Access Industries og Santander Innoventures.

Pengene skal essentielt bruges til at hyre flere medarbejdere og udvikle Cyanogen OS.

Kilde: TechCrunchForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies