Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Cyanogen og Nextbit arbejder på “noget virkelig fedt”

Cyanogen og Nextbit arbejder på “noget virkelig fedt”

Hvad Nextbit laver er endnu et mysterium, men nu samarbejder de med Cyanogen og leder efter testpersoner med en Nexus 5 eller 7.

Nextbit er en start-up virksomhed med Tom Moss i spidsen, han har tidligere været ansat hos Google og har fået hele 18 millioner dollars i kapital fra Accel og Google Ventures til at bygge “et eller andet mobilt”.

Dette skete tidligere på året, og selv om der ikke er mange nye detaljer, så er Cyanogen hoppet med på vognen som en af Nextbits partnere. Det hele er egentlig meget diffust, på deres hjemmeside kan man ikke se andet end at man skal vente fordi “vi er i gang med at bygge noget fantastisk”.

Der er dog kommet en lille undersøgelse som leder eftere testere som er villige til at wipe deres enhed (fortrinsvist personer med Nexus 5 eller Nexus 7 enheder).

Selvom der ikke er mange nye informationer, så ser det ud som om der sker noget bag gardinerne, selskabet er også i gang med at hyre en talentmasse, blandt andet Scott Croyle som forlod HTC til fordel for et ukendt projekt, dette projekt er angiveligt Nextbit idet han fremgår en del af deres team. Hos HTC var han ansvarlig for designet på deres flagskibsmodeller, hvad han præcis laver for Nextbit vides endnu ikke, men mon ikke han skal designe hvad de end skal lave.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies