Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod får 30 millioner dollars til at bygge mere end blot smartphones

CyanogenMod får 30 millioner dollars til at bygge mere end blot smartphones

Med de mange penge vil Cyanogen Inc til at lave alt fra wearable tech til TVs rettet mod massemarkedet.

Cyanogen Inc, organisationen bag det efterhånden meget omtalte CyanogenMod, har fået 23 millioner dollars fra investorer til deres projekt om at bygge en bedre version af Android. Kombineret med 7 millioner som de fik tilbage i september har de nu nok penge til at bygge mere end bare software til telefoner.

- CyanogenMod krypterer nu dine beskeder som standard

Ud over at lave et stykke software, har Cyanogen Inc indgået en aftale med Oppo om at levere CyanogenMod som styresystem på deres N1. Et andet brand er desuden på vej med en lignende aftale. Planen er i det kommende år at bevæge sig forbi kun at lave software til smartphones.

100 millioner brugere er målet


I et interview med Engadget fortæller stifteren af Cyanogen Inc, Steve Kondik, at selskabets mål er at samle 100 millioner kunder ved at skabe mere tilstedeværelse i Kina, USA og Europa. Når det mål er nået, vil man arbejde på at lave freemium services, en app store, smart watches og andet wearable tech samt fjernsyn og bil-teknologi.

Direktør Kirk Mcmaster fortæller at CyanogenMod forventer at ramme massemarkedet i slutningen af 2014 eller starten af 2015 med et helt nyt brand der fokuserer helt og holdent på massemarkedet - og at de forventer at introducere nogle helt nye oplevelser.

Kilde: MobileBurn


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies