Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod fremviser seks nye skrifttyper

CyanogenMod fremviser seks nye skrifttyper

CyanogenMod udviklerkonto på Google Play viser første livstegn efter fjernet CyanogenMod installer, denne gang med nye skrifttyper.

Vi er mange der godt kan lide at modificere Android på forskellige måder, så vores telefon kan blive så personlig som mulig. Vi ændrer keyboard layout, skifter ikoner og leger med farvetemaer, men helt så normalt er det ikke at skifte selve skrifttypen.

Hvis du kører med CyanogenMod og ønsker at prøve det, er det nu blevet ganske ligetil. CyanogenMod har pakket seks skrifttyper ind som kan benyttes med deres temaer. De kan installeres direkte fra Google Play store og aktiveres ved at gå ind i Settings >>Themes >> Fonts.

Dog skal det nævnes at ændringen ikke har effekt for applikationer og widgets der specifikt har velgt en anden skrifttype.

Hvad der måske er mere interessant er at de findes i Google Play Store under CyanogenMods udviklerkonto. Den konto har der ikke været meget bevægelse på siden CyanogenMod installeren blev fjernet fra Google Play.

Forhåbentlig er dette et udtryk for, at der er flere temaer og andre sjove stykker værktøj på vej til distribution gennem Google Play Store. Indtil da kan de nye skrifttyper findes her.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dennis Høegh 16-06-2014 09:32:52

Tinos Font ser ret godt ud.

0 0

Om brug af cookies