Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod installer fjernet fra Google Play

CyanogenMod installer fjernet fra Google Play

Applikationen der hjalp brugere med at oplåse og flashe deres Android telefon er på Googles opfordring nu fjernet.

Folkene bag CyanogenMod har taget installeren ned fra Google Play efter at være blevet opfordret til det af Google. Applikationen har været tilgængelig via Google Play i et par uger, men efter sigende skulle den være i strid med gældende regler og CyanogenMod-holdet valgte at fjerne den frivilligt.

Applikationen var et værktøj der hjalp brugeren med at oplåse og flashe sin telefon med nyt software. Den fjernede app lavede reelt set ikke nogle numre med telefonen, det var et program på computeren som applikationen havde forbindelse til.

Ifølge Google opfordrede applikationen dog brugerne til at ugyldiggøre deres garanti hvilket ikke er acceptabelt.

CyanogenMod installer kan stadigvæk findes

For de eventyrlystne kan CyanogenMods installer stadigvæk downloades fra deres egen side her. Applikationen er desuden blevet indsendt til Amazons og Samsungs App stores hvor det nu forventes at den bliver afvist.

Hvis du overvejer at forsøge dig med ny og modificeret version af Android er CyanogenMod sandsynligvis et fornuftigt sted at starte grundet deres størrelse og popularitet, men det skal siges at der nok ikke er meget hjælp at hente hos din forhandler hvis der går noget galt i processen.

Det kan desuden være en god ide at snakke med brugerne på mobildebat før du kaster dig ud i at roote og flashe din telefon til ukendelighed.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

CKL 02-12-2013 08:35:13

Hej
Ganske rigtigt at man skal passe på når man rooter men CyanogenMod er egentlig bare en stock android version hvor du kan tilrette alt. DVS de har ladet alle mulighederne for personlig tilpasning stå åbne. Seneste version er baseret på 4.3.1 hvilket betyder at som min egen Galaxy Nexus enhed der ikke længere modtager OTA får nyt liv. Fantastisk :)

2 3

Om brug af cookies