Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod: natlige Lollipop builds kommer indenfor nogle uger

CyanogenMod: natlige Lollipop builds kommer indenfor nogle uger

De første natlige builds er snart på vej, de vil dog ikke være specielt optimale for almindelige brugere.

Vi har set at Lollipop er begyndt at rulle ud til Nexus enheder, og at LG i denne ombæring har været utrolig hurtige til at starte udrulningen af den nye version af Android styresystemet. Også CyanogenMod arbejder naturligvis på at levere en stabil udgave til deres kunder snarest muligt.

- Ny sikkerhedsfeature fra CyanogenMod

I sidste uge kom der en ny ROM fra CyanogenMod, men baseret på KitKat stadigvæk, utålmodige sjæle kan jo ikke forstå hvorfor de endnu ikke har fået Lollipop, når nu eksempelvis LG er så hurtigt ude.
CyanogenMod fortæller i et blogindlæg, at de i slutningen af sidste uge for alvor begyndte at arbejde på kildekoden til Lollipop, og at vi nok får et natligt build hen imod slutningen af måneden, eller i starten af december.

CyanogenMod fortæller dog også at de første natlige builds af Lollipop bestemt ikke vil være i en tilstand hvor alle kan bruge dem, og der er rigtig mange features som stadigvæk mangler. Man skal altså ikke planlægge at have en CyanogenMod-baseret Lollipop udgave på sin telefon de kommende uger - medmindre man er meget eventyrlysten

Kilde: Android Police


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

serpent 18-11-2014 13:48:13

Natlige ..... lol. Hvis du insisterer på at oversætte, hvad så med "natlige slikkepinde" *grin*.

0 0
Robert 16-11-2014 16:48:12

Der er meget "pilleri" involveret med de Cyanogenmod opdateringer, det er meget sjovt i perioder men man giver lidt op efter et stykke tid. Nogen modeller får de aldrig rigtig styr på batteritiden ved, hvor det ved andre sidder lige i skabet ved en meget tidlig nightly. så kan man smide en milestone release ind som man forventer kører rimelig godt, hvor det viser sig at være noget bras, og så skal man til at søge på f.eks xda for at finde hvad folk mener er den bedste nightly. Den bruger man så i et par dage indtil man igen vil ha den nyeste build...

0 0
Naggie21 16-11-2014 18:39:19

Det er nok ikke helt det samme med 1+1, da den er født med det. Men generelt kan jeg nu ikke genkende de problemer du omtaler. Har haft CyanogenMod på en hel del enheder efterhånden og det har aldrig skabt problemer. Man skal nok holde sig til Snapshots og ikke Nightlies, dog.
Men problemet kan nok opstå på nogle af de mindre kendte modeller. Har på fornemmelsen, at der nok bliver arbejdet mere intens på flagskibene.

2 0
Robert 16-11-2014 22:08:08

Milestone er de snapshots som du snakker om, altså dem som kun kommer ud ca. 1 gang om måneden. Og det er med en Note 3 jeg har gjort mig de erfaringer som jeg omtalte, og det må man sige er/var en topmodel. 1+1 blev ikke omtalt i artiklen men man må gå ud fra at det er en af de første som cyanogen 12 kommer ud til, selvom de har et stort team der arbejder på mange forskellige enheder samtidig.

Så ja det er lidt med at være heldig om de nightlies er gode, og Milestones behøver skam ikke at være så gode/stabile som man forventer, selvom de selvfølgelig oftest er det.

0 0
Naggie21 17-11-2014 08:36:05

Milestones kommer nu ikke månedlige. Det er Snapshots. Milestones kommer ikke med fast interval, men når det mener de runder et skarpt hjørne. Men har godt nok ikke prøvet med Note 3, så du har helt sikkert ret i det du siger. Oplever dog at det kørte godt på min gamle One M7 samt på min Xperia Z2 Tablet. Og det kører selvsagt også godt på min 1+1, men alt andet ville også være skidt.

Men ja, 1+1 kommer med garanti først. De er nemlig allerede startet med den:
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cm12-daily-builds-gapps-t2937887

0 0
Jacob 16-11-2014 13:29:57

Andreas, gider du læse denne sætning igen?
I sidste uge kom der en nye ROM fra CyanogenMod, men baseret på KitKat stadigvæk, utålmodige sjæle kan jo ikke forstå hvorfor de endnu ikke har fået Lollipop

Og hvorfor oversætte nightly til natlig!?

0 0
Andreas Birkjær 16-11-2014 14:16:24

Hej Jacob.

Jeg har rettet sætningen en smule :)

Og til andet spørgsmål, hvorfor ikke?

Med venlig hilsen
Andreas

3 0

Om brug af cookies