Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CyanogenMod nu installeret på over 10 millioner enheder

CyanogenMod nu installeret på over 10 millioner enheder

10 millioner bekræftede brugere af den populære Android-afstikker CyanogenMod, det faktiske tal forventes at være højere.

CyanogenMod statistik
CyanogenMod statistik

Den officielle CyanogenMod statistik-side viser nu, at den populære ROM (eller umiddelbare afart af CyanogenMod) nu er installeret på over 10 millioner enheder.

Disse statistikker kommer fra brugere som frivilligt tillader Cyanogen Inc at indsamle data, det faktiske tal kan, og forventes, at være højere.

Dog skal man huske at disse tal afspejler antallet af enheder og ikke antallet af brugere, desuden bliver enheder fjernet med tiden hvis de ikke bliver brugt aktivt - de gamle enheder i skuffen tæller altså ikke med.

Der er masser af andre interessante tal at kigge på, CM 10.1 (Jelly Bean 4.2) er det mest populære med CM 10.2 (Jelly bean 4.3) som en nummer to, dog med knap 50 procent færre installationer.
Man kan desuden se, at der er en klar overvægt af low-end enheder som for længst er stoppet med at modtage opdateringer gennem de officielle kanaler, det lader til at CyanogenMod er et populært valg for folk som gerne vil have en nyere version af Android, end deres udbyder og producent er villige til at levere.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies